Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Kleinood Goudsmids atelier

voor ieder gewenst sieraadDorpsstraat 81a
2761AA Zevenhuizen (Zuidplas)

Telefoon:

0180-633538

E-mail:

Website:

http://www.goudsmidkleinood.nl

KvK:

29036183


Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

In de maanden juli en augustus woensdagmiddag gesloten vanaf 13.00 uur

Specialiteiten:
Repareren, vermaken of ontwerpen van sieraden, sieraden en horloges van populaire merken

Bedrijfsomschrijving:
Kleinood Goudsmids atelier van gediplomeerd goudsmid Lia Moonen is gevestigd in de gezellige dorpskern van Zevenhuizen (Gemeente Zuidplas).

Het atelier onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en gedegen vakkennis. Het repareren of vermaken van uw sieraden gebeurt in het atelier aan de Dorpsstraat zelf. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunt u direct uw wensen kenbaar maken. U krijgt het resultaat dat u verwacht binnen een vaak zeer kort tijdsbestek.

Wilt u een trouwring laten vermaken tot broche of een paar oorbellen? Een extra veiligheidssluiting op uw dure gouden armband? Een bepaald model sieraad dat u niet kunt vinden? Maatwerk is bij atelier Kleinood geen enkel probleem!

Bedrijfsgeschiedenis:
Eigenaresse Lia Moonen heeft, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als ontwerper/reparateur bij een gerenommeerd juweliershuis in 's Gravenhage, in 1991 de stap genomen een eigen atelier op te richten onder de naam Kleinood Goudsmids atelier.

Foto's


Bedrijfsfoto Kleinood Goudsmids atelier

Social Media

Kleinood Goudsmids atelier is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Kleinood Goudsmids atelier is nog een echte ambachtelijke goudsmid. Maatwerk nooit een probleem en zeer betaalbaar. Meer dan tevreden!
door: Floris op 30/10/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.